Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

Vastaa viestiin

Kirjoita viesti ja lähetä
Matin nimeä kysytään automaattisten roskapostirobottien karsimiseksi. Oikea vastaus alkaa m-kirjaimella.
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool: 1)) 2)) 3)) :ole: :klap: :juhlaa: :kumarran: :argh1: argh2: :kysymys: :writing: :innocent: :running: :running2: :hiipii:
Asetukset

Siirry takaisin

Topic review (uusin ensin)

Eki
Eilen 20:05:40

Kesäyö ja -aamupäivä Kangasalla on nyt koettu, ja hienoksi tapaukseksi havaittu. Pouta oli kuin pukin sarvi, ja lämpöäkin riitti. Ei ollut puitteissa moitteen sijaa.

Suunnistaakin maltettiin. Järjestyksessä Niko Nättinen, Ilpo Märkjärvi, Sampo Keskinen,  Heikki Pelkonen, Esko Jussila, Henri Törmä, Vesa Tähtinen seilasi Päijät-Rastin veljesseitsikko kisan läpi ja tuli maaliin sijalle 628. Sijoitus on yleisiin odotuksiin nähden aivan ok, jopa hyvähkö, joten tasaisesti edennyt harrastajajoukko voi olla suorittamiseensa tyytyväinen, ja aikahan se osaltaan sitten vain parantaa tuntemuksia ja kertomuksia. Ankkurin tullessa maaliin oli teltta luonnollisesti jo purettu, mutta nyt saattoivat teltan purkajat ojentaa sairastapauksen vuoksi varamiehen vakanssilta matkaan lähteneelle Vesalle palkinnoksi seitsemän kappaletta emit-kortin kiinnityslenkkejä!

Tällä kerralla ei päästäne kansikuviin edes paluumatkan fiilistelyissä, ellei sitten joku sopuli ole bongannut Ippeä tekemässä loppuverryttelyä tunkin kanssa.

Tämä tapaus on nyt siis voiton puolella, mutta, huolestuttavaa kyllä, joissakin puheenvuoroissa jo sivuttiin napapiiriä ja Rovaniemeä ...

Väiski
15-06-2019 05:59:03

Jukka tosta sun jutusta tuli mieleen,että mä olen jo päässyt eroon hulluudesta.Tarkoitan Epun kappaletta:https://youtu.be/3Lgy8qAJdZ8

Jukka Luukko
14-06-2019 15:01:28

Kirjoitellaanpas historiaa. Huomenna tulee 50 vuotta kun juostiin Vammalassa Padasjoen Yrityksen joukkueella.
Jukka Luukko
Väiski Patama
Rauno Nieminen
Matti Jaakkola
Kalervo Siltala
Matti Lindfors
Ilpo Iittala
Sijoitus oli 142, ja oltiin vielä kaukana keulilta eli lopussa 1.52.00 eli lähes kaksi tuntia perässä. Seuraavina vuosina oltiin aina ankkuri osuuksille asti vain minuutteja keulilta.
Muistoisin on minulle on Paimion Jukola 1972. Kolmas osuus 9.4 km aikaan 1.10.22.
Lähdin kuusi minuuttia keulilta ja pääsin kovavauhtiseen muutaman miehen porukkaan. Puolivälissä mentiin Pökälän Pekan kanssa ja saatiin keula, Liedon Timo Grönroos näköpiiriin. Lähestyttiin pientä kuopparastia, vilkuilen ympärilleni kankaalla, pojat menevät ohi, minä huomaan lipun montussa. Jes, leimaan ensimmäisenä rastin Jukolan Viestin kolmannella osuudella. Vauhti kiihtyy loppua kohden edelleen, ajatuksiini iskeytyy tulla ensimmäisenä vaihtoon. Mutta kohtalo puuttuu peliin. Putoan korpikuusen juurakon loukkoon ja jalkani vääntyy. Tekee kipeää, itku on silmässä. Lähden ontuen kävelemään, maaliin on vain vajaa kilometri.Vähitellen väntymisen kipu alkaa hellittää, otan jo juoksuaskeleita ja sitten alan juosta. Ukkoja on ontuessani lappanut ohi. Tulen vaihtoon 1.59 min eli minuutti viisikymmentäyhdeksän sekuntia keulaa perässä sijalla 49. Väiski tuo viestin sijalla 54 maaliin parikymmentä minuuttia keulilta. 365 joukkuetta jaksaa maaliin hyväksytyksi.

Jukka Luukko
14-06-2019 01:51:57

Olen lähdössä yksin Jukolaan. Mukaan mahtuu. Lähden noin klo 11 lauantaina. Poistulon suunnitelma auki.

Henri Törmä
10-06-2019 13:49:04

Hei!

Olen serkun luona Aitoossa yötä ja koitan ehtiä sieltä ajoissa aamuosuudelleni.

Mahdollisesti käyn illalla tutustumassa paikkoihin, mutta en tarvi majoitustilaa teltasta.

T: Henri T

ML
10-06-2019 08:50:07

Hei!

2/7 jussijoukkueesta otti kantaa telttakeskusteluun. Sitä funtsittiin, että kuinka moni jussijoukkueesta todellisuudessa viettää koko yön kisapaikalla tai ainakaan koko yötä ei voi nukkua, jos meinaa suunnistaakin. Sellainen tuntuma on, että hang around-porukkaa ei hirveästi yöksi jää, joten uskoisin, että seurateltta riittää majoitteeksi. Seurateltta on kuitenkin tosi iso ja siihen mahtuu useita yöpyjiä + varusteiden vaihtajat päälle. Minä tuon seurateltan tullessani Padasjoelta ja viimeinen leiristä lähtijä huolehtikoot teltan kasaan ja mukaan, koska minä lähden Venlojen viestin jälkeen kotiin. Teltan Padasjoelle palauttamisen kanssa ei tosiaan ole kiire; toisin kuin olisi kunnan vuokrateltan kanssa.

Meillähän on kaksi telttapaikkaa siellä, joten mahdollisia omia telttoja mahtuu kyllä alueelle pystyttämään.

Jukolaterveisin,
Marika

Ippe
10-06-2019 07:17:51

Kiitos Jukka!

-Ilpo

Eki
06-06-2019 04:35:02

Hei!

Kyllä yksi puolijoukkueteltta olisi tarpeellinen perusleiriksi. Onko Padasjoelta tulossa ja sinne palaamassa ketään sellaista jonka matkassa majoite kulkisi? Purku-, pakkausas- ja kantoapua varmasti löytyy. Entä mikä on seurateltan tilanne, eikös meillä sellainen edelleen ole? Jos ei muuta niin se ainakin pitää ottaa mukaan, ja sen palauttamisen kanssa Padasjoelle ei varmaankaan kovin kiirettä ole.

Lepäilyn ja henkisen keskittymisen merkeissä tämä loppuaika taitaa mennä minullakin, tälläkään viikolla en rasteille ole ehtinyt. Tänään tosin olisi perinteistä nannaa tarjolla coopertestin muodossa (piti valita Helsingin Isosaareen suuntautuvan työpaikan kesäretken ja kuupperin välillä, ja ratkaisuhan oli tietysti selvä).

Jukka Luukko
06-06-2019 03:42:53

Mulla taitaa olla porukan paras lamppu. Tuon sen ladattuna. Oisko siinäkolmisen tuhatta lumenia. Valaistusinsinööri Villa voisi kommentoida riittääkö se kesäyöhön. Suunnistajan kaupan tuote.
Juha on tykittänyt loistavasti tänä keväänä. Jukolassa nähdään.

Ippe
05-06-2019 09:28:37

No niin puoltoista viikkoa aikaa H-hetkeen ja homma tuntuu menevän normaaliin tapaan.

Sain eilen jo viikon jatkuneeseen kurkkuköhään penisiliini kuurin, joka kestää ens perjantainhin eli nyt ei ainakaan ole vaaraa että hajoittaa paikkoja viimeistelyreeneissä lol

Oliskos kellään lamppua lainata tuonne Jukolan pimeään yöhön? Emitin ja kengät saan hoidettua kisapaikalla...

-Ippe

Ippe
05-06-2019 09:21:33

Olishan se teltta kiva, mutta ymmärrän että tällä rosterilla työmäärä on aika iso suhteessa hyötyyn. Jos, joku haluaa ottaa vastuun teltan pois toimittamisesta niin osallistun mielelläni kasaamiseen ja purkuun.

-Ippe

ML
04-06-2019 19:17:15

Tervehdys!

No niin - Kangasala-Jukola lähestyy. Kysymys lähinnä Jukola-joukkueelle: Miten olette ajatelleet majoitttua? Mikä on telttojen tarve? Meillähän on kaksi telttapaikkaa, joten lääniä kyllä piisaa mihin leirinsä perustaa. Aiempina vuosina on ollut lainassa kunnan puolijoukkueteltta, mutta kannattaako niin isoa sinne pystyttää? Lähinnä senkin takia asiaa mietin, koska Jukola-joukkueessa ei taida juurikaan Padasjoella asuvia suunnistaa ja esim. minä aion lähteä seurueeni kanssa kotimatkalle Venlojen viestin jälkeen. Jonkun pitäisi siis ottaa vastuulleen mahdollisen vuokrateltan purkaminen ja toimittaminen Padasjoelle. Viime vuonna homma hoitui kätevästi niin, että tavarat jätettiin telttapaikalle ja minä hain ne Hälvälästä maanantaina työvuoroni lomassa. Tällä kertaa siihen ei ole mahdollisuutta, kun ei operoida virkapaikkani alueella.smile

Toivoisin kannanottoja teltta-asiaan!


Marika

tm
04-06-2019 17:26:59

Laittelin Päijran Jukolajoukkueen juoksujärjestyksen oletetussa kokoonpanossa Jukolan tietokantaan. Joukkueen johtajaksi (pakollinen tieto) laitoin Ekin ja toivottavasti oikean puhelinnumeron!

Lisätietoja ja tietojen tarkistusta voivat tehdä Marika tai Vesku - molemmilla on tunnukset Jukolan registration -palveluun.

Telttapaikkoja on kaksi vierekkäistä TV13 ja TV19.

Jukka Luukko
04-06-2019 15:57:25

Kiertelimme Valtterin 12 v kanssa iltarastien lyhyimmän radan. Olihan hieno rata ja hyväpohjaisessa maastossa. Kiitos!

Jukka Luukko
01-06-2019 16:15:25

Onnitteluni Tessalle valkolakin johdosta! Nyt vaan uusia suunnitelmia, unelmia ja tavoitteita!

Board footer

Powered by PunBB 1.2.6
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson