Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

Vastaa viestiin

Kirjoita viesti ja lähetä
Matin nimeä kysytään automaattisten roskapostirobottien karsimiseksi. Oikea vastaus alkaa m-kirjaimella.
:) :| :( :D :o ;) :/ :P :lol: :mad: :rolleyes: :cool: 1)) 2)) 3)) :ole: :klap: :juhlaa: :kumarran: :argh1: argh2: :kysymys: :writing: :innocent: :running: :running2: :hiipii:
Asetukset

Siirry takaisin

Topic review (uusin ensin)

Eki
Tänään 05:58:25

Pyhä-Luostolla 1994 oli loppusijoitus 125.

Väiski Patama
Tänään 05:44:05

Moi! Muuten mikäs on päijät-rastin paras sijoitus lopputuloksissa,siis maalissa?

Eki
Eilen 18:30:49

Raikkaassa ulkoilmassa vietetyn parituntisen lenkin aikana harmaantuneet aivosolut tekivät työtä, ja tällainen lista siitä sitten tuli:

1. Niklas Colliander
2. Geza Molnar
3. Pietari Sorri
4. Vesa Tähtinen
5. Esa Lampi
6. Niko Nättinen
7. Juha Villa
Varamies: Pasi Nieminen

Tällä porukalla (jos kukin tekisi oman uransa parhaan tason mukaisen suorituksen) mentäisiin nykymuotoisessa Jukolassa mennen tullen sadan sakkiin, jopa lähelle viittäkymmentä. Pate varamiehenä kuin Taisto Tammi 95-leijonissa: Curren mukaan joukkueen tärkeimpiä miehiä vaikka ei kentällä käynytkään. Tätä kööriä jos olisi edes yhden kevään päässyt harjoituttamaan sellaisten suunnistuksellisten lihapatojen ääressä kuin mitä kehäkolmosen tuntumassa maastoissa ja kartoissa on tarjolla, niin tulos olisi ollut komeata katsottavaa.

Kovia nimiä jäi vielä kosolti rannallekin: Lammikko, Hege, Tango, Koista, Mike, VVi, ...

Toki pitää myöntää, että putkiajan miehistöissä (Wäiski, Jussi, Ilpo, Jukka, Rane, ...) oli varmasti niin kovia naamoja että joku parhaimmillaan olisi kiilannut itsensä hyvinkin ykköseen.

Eki
Eilen 10:10:00

smile Varsin kinkkinen tehtävä tämä all stars-ketju! Täytyypä oikein hetki fundeerata, että edes muistuu mieleen kaikki matkassa olleet. Tosin voin luonnollisesti ottaa mukaan vain omalla aktiivikaudellani seuran väreissä juosseet, joten kasaria  aikaisemmat suoritukset jäävät armotta arvontakorin ulkopuolelle.

Väinö Patama
09-07-2020 06:05:15

ArrayTässä kun seuralle tuli 50 v ikää, niin olen miettinyt Jukolan All Star joukketta. Tai oikeastaan kahta. Toinen olisi putkijuoksu joukkue ja toinen hajonta viestijoukkue. Meitähän olisi monta miettimään. Molempiin laittaisin aloittajaksi Juhani Hongan. Mutta miten jatkettaisiin Väiski?ArrayNo tietysti toisena sellainen joka jatkaisi parhaiten toisena,kun peesaisi muita,eikä eksyisi kuten mä kerran lapualla.Kävin rastin vieressä pusikossa,enkä nähnyt sitä piiloitettua rastia.Viimeinen kerta kävin taululla kartan kanssa,enkä sen jälkeen ole etsinyt rasteja,sähän piiloitetit rastin jyrkänteen alle piiloon.

Jukka Luukko
09-07-2020 04:05:15

Tässä kun seuralle tuli 50 v ikää, niin olen miettinyt Jukolan All Star joukketta. Tai oikeastaan kahta. Toinen olisi putkijuoksu joukkue ja toinen hajonta viestijoukkue. Meitähän olisi monta miettimään. Molempiin laittaisin aloittajaksi Juhani Hongan. Mutta miten jatkettaisiin Väiski?

Jukka Luukko
07-07-2020 02:12:54

Tänään rastit Kullasvuoressa. En taida ehtiä kuin seitsemältä seurustelemaan. Toivotaan runsasta joukkoa, onhan suunnistus hienoin urheilulaji. Sarjoja alle kahdeksasta vuodesta yli 95 vuoteen.

Väinö Patama
03-07-2020 12:47:54

Mullahan polvi hajoisi 2 kertaa,erikoislääkäri sanoi että voidaan polveen laittaa muovia,mutta ei saa metsässä juosta,kaadut ja polven kiveen lyöt,sehän hajoaa,ja taas pitää laittaa muovia polveen.Lekuri sanoi että kävele,hiihdä perinteellistä,pyöräile ja vaikka souda veneellä.Onneksi multahan on hävinnyt himo kilpailla.

Jukka Luukko
02-07-2020 15:01:26

Sauvalenkiltä tulin just. Metsäsuunnistusta en ole vielä aloittanut ja taitaa jäädä syksyyn, jos silloinkaan. Polvea yritän säästellä, kun sillä vielä pystyy kävelemään, pyöräilemään ja hiihtämään. Kai siihen nivel pitää laittaa, jos urheilla meinaa. Sprinttiä käyn jossain kokeilemassa. Kohta mennään Väiski mustikkaan. Siirrymme tehostettuun keräilytalouteen.

Väinö Patama
01-07-2020 16:20:10

Ompas nyt kovin hiljaista pottijoella.

Jukka Luukko
20-06-2020 02:17:16

Hyvää Juhannusta!
Tänään pyöräillään SM sprinttisuunnistus Tampereen Kaupissa.
Seuramme puheenjohtaja Marika kantaa huolta juhlavuoden muistelosta. Kaivelkaapas valokuva-arkistojanne, josko sieltä löytyisi historiikkiin sopivia kuvia. Mitä vanhempia kuvat ovat sitä arvokkaampia historiikissä. Skannaus ja sähköpostilla Marikalle. Tai muuten toimitettuna vaikkapa iltarasteille. Kannustan Timoa arkistoimaan ne seuramme  taivaaseen. Sinne voisi laittaa myös ne vuosikertomukset, mitkä eivät vielä siellä ole.

Väinö Patama
12-06-2020 15:00:55

Onhan täällä Lappeenrannan joutsenossa 7-tuulimyllyä,tänäänkin ohitin ne autolla,kivastihan ne toimivat,jotkuhan niistä valittavat,sehän on minusta aivan turhaa.

Jukka Luukko
11-06-2020 01:58:42

Kymmenkunta vuotta sitten oli suomenmestaruuskilpailut Suomen Olhavassa, Iissä. Juostiin tuulimyllyjen alla tai seassa. Ei sinne ylös tullut katseltua suunnistettaessa ja alhaalla ei ollut kuin betoni tolppa. Ei ollut edes aitaa ympärillä. Onkohan meidän Taulun ja Tarusjärven välinen suunnistusmaasto muutaman vuoden päästä näitä tolppia täynnä. Jos tulee monta tolppaa, niin saa meikäläinen pohtia eksyksissä, että minkähän tolpan juurella mä olen. Sekin vielä.

Jukka Luukko
10-06-2020 00:40:45

Oli leppoisaa ja iloista väkeä iltarasteilla. Yllätyin kun osallistujia oli kaukaisistakin kylistä ja pääkaupunki seudulta. Ruuhkasimme Hoimelan tienristeyksen linkkitornin maastossa niin, että tilallaan ajellut Päivi kyseli pitäisikö hänen laajentaa risteystä. Kun en ollut aiemmin Päivin kanssa jutellut, niin yritin kertoa oloamme, että Jaskan vanhalla luvalla täällä ollaan. Lupa sai jatkoa. Laatutyttö. Tiedetty on, vaikka niin vähän on nähty. Päivi teki töitä Saarijärven maanmittauskonttorissa vuosikaudet, nyt Lahdessa töissä ja täällä tilallaan. Jaskan pois nukkumisesta lienee viitisen vuotta. Jaskaa muistelen, kun Hoimelan tiellä lenkkeilen.

Jukka Luukko
08-06-2020 10:30:32

Normaali Emit iltarasti ajanotto

Board footer

Powered by PunBB 1.2.6
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson