Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 30-08-2013 20:20:28

mr. *
Moderator
Mistä: En ota kantaa.
Rekisteröity: 30-01-2005
Viestit: 628

KLL - suunnistus 2013

Moi,

Koululiikuntaliiton suunnistusmestaruuskisoissa tuli taas käytyä... ei... en juossut vaan olin autokuskina. handle_url_tag('http://www.freesmileys.org/smileys.php', 'handle_img_tag('$m[1]$m[3]')')

Mutta Padasjoki (siellä edustetaan siis virallisesti koulukuntaa) oli edustettuna hyvin.

H10RR Akseli Karjalainen
H11TR Jaakko Maaranen
H11TR Miska Tähtinen
D12 Mikaela Karjalainen
D14 Tessä Tähtinen

Kaikki suunnistivat hyvin. handle_url_tag('http://www.freesmileys.org/smileys.php', 'handle_img_tag('$m[1]$m[3]')')

Mutta Mikaela pisti vielä hyvästäkin paremmaksi ja voitti sarjansa! Voittojahan tämä likka on jo saavuttanut useita, mutta täytyy muistaa että KLL-kisat ovat näillä nuorilla 'epäviralliset' sm-kisat, kun heillä ei sellaisia vielä muuten ole.

Onnea Mikaelalla vielä kerran! Ja onnea tietty myös muille hyvistä juoksuista.
Toivottavasti nuoret itse kertoo muutaman sanan tänne, että miten kisamatka sujui.

*


Looking for relief in your miserable life,
You need some rock and roll,  And you better get it right...
                        -Lemmy-

Kirjautunut ulos

#2 31-08-2013 10:42:42

Mikaela Karjalainen
Vieras

Re: KLL - suunnistus 2013

Moikka,

Nyt on kll-kisat takana ja aijon nyt tässä kertoa maidän mukavasta päivästä siellä Heinolassa:D

No joo......kisapaikka oli aurinkoisella Heinolan raviradalla ja tunnelma mitä mahtavin!smileTässähän sitä mun jännitystä vaan lisättiin kun kaikki pahimmat "kilpasiskot" lyövät koko ajan vaan parempaa aikaa kehiin.Aika tuntu matelevan ennen omaa lähtöä:hiipii:Lopulta se mun lähtö hetki koitti enkä kisakeskuksen ja lähdön välillä välttynyt kommelluksilta kun nilkka meinas pyörähtää ensimmäisen spurtin kohdalla2))Kun kartta oli kädessä niin olo tuntui varmalta ja päättäväiseltä ja hoin mielessäni,että tänään on mun päivä.Ja eikun tossua toisen eteen ja sitten menoks:running2:Omalta kohdalta suoritus meni lähes täydellisesti lukuun ottamatta sitä,että juoksu ei kulkenut ihan parhaalla mahdollisella iskulla flunssan jälkeen.Mutta en voi TODELLAKAAN valittaa:)Ainhan on sitä paitsi parantamisen varaa:DMaalissa pääsi pari ilon kyyneltäkin kun kuulin aikani ja,että menin kärkeen!Kisan jälkeen kun kaikki oli käyneet pesulla lähti Padasjoen poppoo kohti Hevossaaren mc donaldsia:lol:Niin........ja ei me ainakaan oltu lähes tuntia tähtiniemen leikkarissa:DJa sitten auton nokka kohti palkintojen jakoa...siellä oli upea tunnelma ja vihdoin koitti meidän sarja!Se oli fantastista kun sain kultaisen mitalini moninkertaiselta malimanmestarilta Minna Kaupilta:)Sain vielä erilliset onnen toivotukset Minnalta itseltään.Sitten alkoi se kaikkien odottama disko joka kuitenkin tällä kertaa jäi vähä pliisuksi mutta ensi vuotta odotellessa.

Onnittelut ja isot halit kaikille muillekin Padasjokelaisille jotka suoriutuivat vähintäänkin upeasti omasta radastaan:klap:ole
No siinäpä päälimmäiset mietteet omalta osaltani kirjoitelkaapa muutkin vähän mietteitänne:)Ensi vuoden kisoja odotellen:


Mikaela

#3 31-08-2013 11:39:59

Akseli Karjalainen
Vieras

Re: KLL - suunnistus 2013

kun olimme kisa keskuksessa pystytimme leirin. kohta minä Tessa ja Miska lähdimme lähtöön. :running:Miska oli tullut jo maaliin kun minä tulin loppusuoralle. menimme puistoon jossa oli kilpikonnan muotoinen laite. Kun siinä oli niin sai kokoajan sydäreitä. sitten plaa plaa plaa ja olikin jo disko. Ja hauskaa oli. lolnauru2

#4 31-08-2013 13:01:51

Marika Liikola
Vieras

Re: KLL - suunnistus 2013

Tämä oli nyt kolmas kerta, kun (nykyisen sukupolven aikana) Padasjoelta lähti osallistujia näihin Koululiikuntaliiton mestaruuskisoihin. KLL:n kisat ovat ainakin näiden kolmen vuoden kokemuksen perusteella aina huolella järjetettyjä, kartat ja radat ovat laadukkaita ja tunnelma kohdillaan! Ensimmäisenä vuonna olin Tessan ja Mikaelan autokuskina Lapualla, viime vuonna olimme puolestaan Hyvinkäällä ja mukana oli tyttöjen lisäksi jo Miska ja Jaakkokin, ja Vesa heidän kaitsijanaan/kuskinaan. Nyt sitten kisat olivat lähes kotikonnuilla, kun kisapaikkana toimi Heinola (tarkemmin ravirata). Hitaasti, mutta varmasti seuran/kunnan osallistujajoukko kasvaa, kun tänä vuonna saimme Akselinkin matkaan! smile

Minulle jäi sellainen tunne, että kaikki juniorimme onnistuivat tekemään oman tasoisensa, HYVÄN suorituksen eikä kenellekään tainnut suurempia pummeja tulla. Kenties ihan kesän parasta suoritusta pukkasi ja juuri oikeaan paikkaan! Osallistujiahan näissä kisoissa on todella runsaasti; yhteensä yli 1600 suunnistajaa ja se tarkoitti 80-100 osallistujaa/sarja.

Palkintojenjako oli varsin arvokas tilaisuus, joka pidettiin koulutuskeskus Salpauksen juhlasalissa. Järjestäjien edustajat olivat oikein puku pykälässä ja mitalit jakoi tosiaan Kaupin Minna. Tämä tuntui olevan kova juttu näille juniorisuunnistajille!

Minä koin reissun ainoan ja pahimman takaiskun, kun pyrin palkintojenjaon jälkeiseen kisadiscoon ja innokas järkkäripoika torppasi sisäänpääsyni ulko-ovelle: Vaadittava ranneke puuttui! hammer2 Niinpä jälkikasvu oli discossa ilman äidin valvovaa silmää...

Tästä viisastuneena ensi vuonna Tampereelle, jossa kisadisco ei jää taatusti ranneesta kiinni!! big_smile Jospa saisimme sinne mukaan taas entistä hieman isomman porukan. Seurassa on nyt selkeästi hyvää nostetta pienessä, mutta pippurisessa junioriporukassa: Kaikkien tuki ja kannustus on tarpeen ja tervetullutta, jotta saamme nämä juniorimme pysymään tämän hyvän harrastuksen parissa! Ja jos joku vaan tuntee lapsen/nuoren, jonka saisi innostettua mukaan lajin pariin, niin HIENOA - tällä kokoonpanolla kun emme esimerkiksi oikein viestiporukoita saa kokoon. KIITOS ja ONNEA Mikaela, Tessa, Akseli, Miska ja Jaakko!!!

t:Marika - Autokuski nro 2

#5 02-09-2013 04:35:40

Jukka Luukko
Vieras

Re: KLL - suunnistus 2013

Mikaelan tykkijuoksu oli varmaan parasta mitä pitkään aikaan on menestyksenä saavutettu. Mikaela tietysti oli suorituksen päätekijä, mutta mielihyvää saa tuntea myös koko rastiperhe kotona ja Päijät-Rastissa. Kun iltarastien viejä on harmitellut pienelle porukalle näkemäänsä vaivaa, niin nyt voi jokainen tuntea saaneensa palkinnon. Jos autokuskit eivät ottaneet kuvaa palkintojenjaosta, niin Essun sivuilla on sellainen, tosin kehnonpuoleinen kaaukaa otettuna.
Syksyn kisat lähenevät loppuaan. On aika siirtyä sauvakävelyharjoitteluun talven hisukunnon saamiseksi.

Board footer

Powered by PunBB 1.2.6
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson