Re: Suunnistusalueen nuorten leiri

Moi!

Tiedoksi tälläkin foorumilla, että helatorstaina järjestetään Padasjoella Päijät-Rastin isännöimänä Päijät-Hämeen suunnistusalueen nuorten leiri. Ensimmäinen vastaava päiväleiri oli viime syksynä Messilä/Hollolan kuntakeskus-alueella LS-37:n ja HU-46:n jakaessa järjestelyvastuun. Allekirjoittanut oli "suunnittelutoimikunnassa". Tällä kertaa järjestelyvuoro osui sitten meille. Minä olen suunnittellut yhdessä Lindrothin Monan (Asikkalan Raikas) kanssa Kullasvuoreen ratoja ja Vesalta tai Timolta saan toivottavasti kartanpiirtoapua. Päivä alkaa klo 10 Ahjolasta ja ensimmäisen harjoituksen tukikohtana toimii näkötorni. Ruokailu hoituu Modetissa. Sen jälkeen on tiedossa juoksukoordinaatiota ja -tekniikkaa & pelejä ja leikkejä Ahjolassa. Iltapäivän puolella on sitten vielä leikkimielinen kaksintaistelu-suunnistusviesti, jonka lähtöpaikka on Vesitorninmäen juurella. Mukava päivä siis luvassa!

Sopivan ajankohdan löytäminen leirille ei ollut ihan helppoa ja nytkin mahdollinen pidennetty viikonloppu, Prisma-rastit jne. lienevät karsineen hieman osallistujia. Ja onhan Padasjoellakin samana päivänä Päijännejuoksu! Mutta kuitenkin n. 25 leiriläistä on tämän hetkisen tiedon mukaan ilmoittautunut ja huoltajat&autokuskit päälle. Ja jos kaikille sopivaa päivää yrittää löytää, niin hommat jäävät ikuisiksi ajoiksi suunnittelun asteelle...

Jos jollakin on aikaa ja innostusta auttaa esim. rastien metsään viennissä, niin ota rohkeasti yhteyttä! cool

Marika

Re: Suunnistusalueen nuorten leiri

Vähän pelottaa... mutta lähestyn kuitenkin rohkeasti.... arkena maanantai- keskiviikko voin viedä rasteja ja keräillä poiskin niitä leirin jälkeen. Helatorstaina on Klapiveljien kevätkauden avaus ja soittokeikka Rieväkylän Pintorannassa, joten leirille en taida päästä.
Maukka pitää Taruksella rastit. Maukan lähtöpaikka on linkkitornin tiehaarassa. Oisko Maukan radoista apua...