Ilmoitustaulu

Päijät-Rasti ry:n virallinen keskustelufoorumi ja ilmoituskanava

Et ole kirjautunut käyttäjäksi.

#1 08-06-2007 07:55:20

tm
kärjen takana
Rekisteröity: 30-01-2005
Viestit: 577
Weppi-saitti

Haku-Veikon rastit 7.6.2007

Tällä kertaa...

... maasto oli todella hyväkulkuista harju/suppamaastoa (kuten aina), jos fyysinen kunto kesti ja päässä oli älliä. Nyt kun kummastakin oli hiukan vajausta, oli 5,8 km lenkki raskaampi kuin se olikaan. Kartta oli maastosta johtuen helpon näköinen - laajoja yhtenäisiä käyriä, vihreää tuskin nimeksikään ja vain muutama selkeä polku, muutama taimikko.

Oma suoritus

Omalle ykköselle (31 - pitkä rastiväli) tekisin pienen muutoksen reitinvalinnassani. Alun menisin niinkuin menin - juoksin suurimmaksi osaksi polkua - mutta nyt juoksisin polkua pitkin rastille vievään notkoon, vaikka se näyttääkin tekevän ylimääräisen 100 metrin kierroksen. Se vaan olis ollu nopeampi ja seuraavaa rastia (lyhyt väli) ajatellen olis tullut reitti sillekin tarkistettua. Kakkosrastia tuli käsittämättömästä syystä nimittäin pummattua (vaikea selittää, olin sen vieressä... roll ) ainakin kolme minuuttia. Kolmoselle mennessä tein sen traagisen virheen, että nousin ylös kuusi (6) käyräväliä ja katselin rastikiviä mäeltä ja laskeuduin sitten reilut neljä käyrää... Tuo harjun kärki olisi pitänyt kiertää, varsinkin, kun näin jälkikäteen katsellen kierto olisi onnistunut valmista uraa pitkin. Muuten en mitään muuttaisikaan valinnoissani, paitsi sitä, että olisin loppulenkillä ollut hitusen tarkempi ja juossut sen valmista maastossa olevaa uraa pitkin sen sijaan, että seurasin suunnistajien tekemää huonoa ja kivikkoista uraa (silmissä hikeä ja suurennuslasikin alkoi olla sumuinen). Ja sitä 100-rastia tuli tietenkin pummattua - erehdyin polusta nääs.

Jotta parannettavaa olis jäänyt realistisesti ajatellen ainakin 6-7 minuuttia. Mutta tälläkin suorituksella tein parhaan kilometriajan tältä kaudelta oikeassa maastossa. Nyt meni 11.12/km. Jalatkaan eivät enää olleet lähelläkään niin tukossa kuin tiistaina iltarasteilla. Loppuviitoituksellakin jaksoin painaa kuin aropupu.


"Mestari mikä mestari "

Kirjautunut ulos

#2 08-06-2007 09:03:02

JV
Ulkopuolinen tarkkailija
Mistä: Karkkila
Rekisteröity: 30-01-2005
Viestit: 510

Re: Haku-Veikon rastit 7.6.2007

Laittelin eilen illalla Arin lähettämiä kuvia Haku-veikosta nettiin, saa pällistellä handle_url_tag('http://www.paijat-rasti.net/index5.php?spgmGal=2007&sivu=100', 'kuvagalleriasta').

- JV -

Kirjautunut ulos

Board footer

Powered by PunBB 1.2.6
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson