Topic: Hisutalvi 2023

Uusi kausi mutta vanhat kujeet.
Kohtuullisen hyvältä vaikuttaa talvi hiihtämisen kannalta, ja kisakalenterissa on aikalailla vakiintuneet hisukisat. Katsotaanpa nyt sitten minkälaisia raportteja niistä saadaan aikaiseksi. Keskimatkan ja viestin SM-mitalit ratkotaan Hauholla ... ja sprintin SM-kisoja isännöi IPR.

2

Re: Hisutalvi 2023

Aloiteltiin Veijon kanssa  kisakausi Joutsenossa. Vähän korppuset oli radat, mutta hengissä selvittiin.
SM keskimatka ja viesti hisustellaan tutuissa metsissä Evolla. Sinne kaikki mukaan. Lisenssi ostoon ja kuntoa hiomaan!

3

Re: Hisutalvi 2023

Kaipaatko Esko kämppää Luumäellä. Salpa hotellissa on mulla 2H varattuna lauantai- illaksi. 83 euroo. Veijoa ja itseäni varten varasin, mutta lähden korkeintaan yhdeksi päiväksi ja en yövy.

Re: Hisutalvi 2023

Itse asiassa varasin jo itselleni huoneen samaisesta Salpahotellista samaan aikaan kun laitoin ilmon kisaan. Toivottavasti lumet eivät katoa pois Luumäen metsistä!

Re: Hisutalvi 2023

Kausi on nyt avattu Luumäellä. Jukka ja Veijo siellä hisustelivat myös.
Kovvoo hommoo on oudostaan tuo "kovaa" hiihtäminen kapeilla metsäurilla. Kyllä siinä pito loppui hartioista hyvissä ajoin ennen loppuviitoitusta vaikka aivan hurjia tasoeroja ei kangasmaastossa nyt ollutkaan. Ristiselkä ja jalat myös ilmaisivat selvästi että kovempaa olisi jo harjoituslenkeillä saanut vetää noita Leppävaaran nousuja. No, nyt on ensimmäiset kartat kuitattu. Kisojahan on kyllä mukavasti tarjolla jos vain lunta piisaa, jopa Keimolaan on kaavailtu kaksipäiväisiä kolmen startin kisoja. Ja SM-kisat sitten Evolla.

6

Re: Hisutalvi 2023

Viikon päästä lähdemme Veijon kanssa Norjaan hisun maalimanmestaruuskisoihin. Mitalit on mielessä. Sitten Evon SM. Ainakin viisi hisustelijaa on lähdössä sinne.

7 (edited by Eki 03-02-2023 11:36:21)

Re: Hisutalvi 2023

Toivottavasti Norjassa lunta riittää, niin saataneen taas menestystä, jopa mitaleita seuralle!
Täällä kotimaassa kelit eivät nyt alaa suosi, sekä Valkeakosken että Keimolan kisat on lumenpuutteen vuoksi peruttu. Korkeakangas kovin tuttu jo onkin, muutta olisi ollut hienoa kokeilla hiihtelyä Keimolan Kaiun majan maastoissa! Siellä olisi ratamestarina ollut aikanaan Liikenneradiosta kovin tutuksi tullut radioääni Jorma Helin, joka on mm. Jyryn toiminnassa erittäin aktiivinen, kisailijana ja järjestäjänä.