PäijRan ulkoilmavuosikokous 2020

Sää oli suosiollinen Päijät-Rastin vuosikokouksessa perjantaina 27.11. Vuosikokous pidettiin tällä kertaa niin korona-ajan kuin myös sunnistuslajin henkeensopivasti ulkona Kuhmoisten koulutuskeskuksen pihalla.
PäijätRastilaisia ulkoilmavuosikokouksessa
Tunnelma oli hyvä ja viidentoista osallistujan voimin tilaisuus aloitettiin mitalikakkukahvi tarjoilulla – taustalla Mikaela Karjalaisen menestys SM-rasteilla. Vaikka Mikaela edustaakin tällä hetkellä naapuriseuraa Jämsän Retkiveikkoja, niin kerran päijralainen on aina päijralainen.

Seuran hallitus jatkaa lähes samalla kokoonpanolla kuin edelliselläkin kaudella – ainoa muutos on Eero Lammen tilalle valittu Niko Kallioinen. Näin Eero ehtii paremmin keskittyä Kuhmoisten karttojen päivittämiseen ja uusien alueiden kartoitukseen. Puheenjohtajana jatkaa Marika Liikola. Tänä vuonna seura muisti kannustusstipendeillä Niko Kallioista ja Eemeli Perälää (pyöräsuunnistus).

Vuosikokoukseen kuuluvien tavanomaisten toimien lisäksi kokouksessa ehdittiin  ideoida myös kesäkauden 2021 iltarastien järjestelyitä. Edellisen kevään omatoimirasteille osallistuminen oli sen verran vilkasta, että on perusteltua tarjota tämä mahdollisuus tulevaisuudessa myös tavallisten iltarastien lisänä.

Ladattavat dokkumentit

Kuluneen kauden toimintakertomus on ladattavissa tästä. Tämän lisäksi Jukka Luukko toimitti erinomaisen kuvallisen raportin hiihtosuunnistajien poikkeuksellisesta kaudesta ja tähän kaksisivuiseen reportaasiin pääset käsiksi tästä.