Hyvää alkanutta vuotta 2019!

Vuosi on jo hyvin aluillaan, pakkaset paukkuvat, luntakin on maassa ja hanget hohtavat kirkkaassa kuutamossa jopa öisin. Mitäpä vuosi sitten tuo tullessaan?

Keskimatkan avoimet AM-kilpailut

Seuramme on saanut järjestettäväkseen avoimet keskimatkan AM-kilpailut. Ajankohdaksi valikoitui iltarastipäivämme eli tiistai-ilta 7. toukokuuta. Tällöin on siis mahdollisuus joko kuntosuunnistukseen tai kilpailuhenkisempään koitokseen AM-tittelistä. Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja.

Iltarastit

Totuttuun tapaan iltarastit järjestetään tiistai-iltaisin ja yleensä lähdöt ovat klo 17 ja 18 välisenä aikana. Tällä kertaa ensimmäiset ilta-rastimme juostaan AM-kilpailun ohessa ja lähtö-ajat ovat samaan aikaan kuin kilpailussakin eli mahdollisesti klo 18 alkaen.

Jukolan viesti Kangasalla 15.-16.6.

Tänäkin vuonna Jukolan viesti on kohtuullisen lähellä Padasjokea eli matkaa taitaa kilpailukeskukseen tulla reilusti alle sata kilometriä. Päijät-Rasti on ilmoittanut kilpailuun yhden Venlojen joukkueen ja yhden Jukola joukkueen. Kevään mittaan meillä on mahdollisuus ilmoittaa lisäjoukkueita tarpeen vaatiessa. Nyt siis kalenteri esiin ja varaamaan Jukolan viikonloppu suunnistukseen pyhitetyksi ajaksi!

Jäsenmaksut

Seuran jäsenmaksu on 15€ henkilöltä ja 30€ perheeltä. Maksa jäsenmaksu seuran tilille FI49 4212 1040 0012 44 ja muista käyttää viitenumeroa 20093.

TM