Kuhmoisten Mobo-suunnistusrata avattu 28.5.

Kuva MOBO-KuhmoinenRata sijaitsee kuntoradan yhteydessä Nesteen risteyksestä koulukeskuksen ohi kulkevan tien läheisyydessä n. 1,1 km:n päässä osoitteessa Kuntotie 2 (linkki Google mapsiin). Alueella on 14 rastia, joista suurin osa on kuntoradan ”sisällä” tai välittömässä läheisyydessä.

Mobo suunnistuksen idea on puhelimeen ladattavan ilmaisen sovelluksen käyttö. Sen avulla saat kartan omaan puhelimeesi. Voit suunnitella itsellesi radan, jonka kierrät. Yksityiskohtaiset ohjeet löytyvät lähtöpaikan info-taulusta sekä myös google haulla ”mobo-suunnistus”.

Halutessasi voit saada myös paperikartan. Helpoiten saat sen tulostamalla Päijät-Rastin sivulta (Lataa kartta tästä). Voit saada kartan myös Kuhmoisten infopisteestä sen ollessa auki. Info sijaitsee kirjastossa osoitteessa Toritie 42.
EL