Suuntaviivat kohti kesää

Jukolan- ja Venlojen viesti

Jukolan- ja Venlojen viesti ovat usein olleet seuran yhteinen kesän kohokohta. Seuraavan kerran Jukola järjestetään 17.-18.6. Porvoossa ja Päijät-Rastista on mukaan lähdössä ainakin yksi Venla- ja yksi Jukolajoukkue.

Kevätleiri

Ollaksemme mahdollisimman hyvässä iskussa kesää varten, tutkimme mahdollisuutta järjestää suunnistustaitojen terävöittämisviikonlopun hyvässä maastossa jossakin kivassa paikassa. Arjesta irti tempaava tosielämäseikkailu – jos vanhat merkit pitävät paikkansa – alkaa jo perjantai-iltana ja kestää sunnuntaille puolille päivin. Asia on vielä tutkinnassa, joten tarkkaa tietoa paikasta ja ajankohdasta ei vielä ole. Huhti-toukokuu on ajankohta, joka on haarukassa.

Iltarastit

Iltarasteja aletaan juosta Padasjoen ja Kuhmoisten maastoissa toukokuun 9. päivästä lähtien. Iltarastikalenterista löytyy tarkemmat tiedot. Edellisten vuosien tapaan iltarasteille voi osallistua myös omatoimirastilaisena. Kartta tulee seuran sivulta ladattavaksi iltarastien jälkeen klo 21.00.

Ja ennen kuin unohtuu…

Jos et vielä ole maksanut kauden 2023 jäsenmaksua, niin sepä kannattaa maksaa vaikka saman tien. Seuran jäsenmaksu on 15 euroa henkilöltä tai 30 euroa perheeltä. Maksa jäsenmaksu suoraan seuran tilille FI49 4212 1040 0012 44. Käytä viitenumeroa 20093.