Uusien seuravaatteiden tilaus!

Elämme kevättalven aikaa ja uusi suunnistuskausi kolkuttelee ovella. Uuteen kauteen on mukava suunnata uusilla seuravaatteilla ja  tilausajankohta on käsillä NYT! Vaatetoimittajaksi on valikoitunut Noname. Designin suhteen olemme päättäneet pysytellä tutuissa sävyissä eli väritys tulee olemaan violetti-musta-valkoinen, mutta toiveissa on ollut hieman uutta twistiä. Nonamelta on piirrelty ehdotuksia, joista kaksi ovat nousseet mielipiteensä ilmaisseiden joukossa selkeiksi suosikeiksi ja valinta tullaan tekemään näiden kahden ehdotuksen välillä. 

Tarjolla on seuraavat tuotteet:
– lyhythihainen suunnistuspaita (Nonamen Titanium) seuran omalla designilla. Hinta 42 euroa.
– seuratakki/lenkkitakki (Nonamen Exercise jacket) seuran omalla designilla. Hinta 76 euroa.
– housut mustat Nonamen ns. hyllytavaraa eli ei mitään seuran omia tunnuksia tai värityksiä. Tarjolla kaksi eri mallia: kapeampi Running pants tai hieman leveämpi Endurance pants. Housujen hinta 49 euroa.

Seuramme hallitus on päättänyt, että seura kustantaa suunnistuspaidan tulevan kesän Lakia-Jukolaan osallistuville nuorille. Me entiset nuoret kustannamme vaatteemme itse. Kannattaa kuitenkin huomioida, että seuran saama tarjous em. vaatteista on Nonamen listahintoja edullisempi eli kannattaa ehdottomasti hyödyntää tilaisuus ja hankkia uudet edustavan näköiset vermeet. 😀

Vaatteista on saatu sovituskappaleet ja ne kiertävät parhaillaan Padasjoki-Kuhmoinen-akselilla. Sovituskappaleiden sijaintia voi tiedustella puheenjohtaja Marikalta p: 045 630 6553. Vaatetilaukset niinikään Marikalle joko viestitse tai mieluiten sähköpostilla mliikola@gmail.com. Koska kesä lähestyy ja haluamme luonnollisestikin saada uudet vaatteet Jukolan viestiin mennessä, on asian kanssa oltava ripeä. Tilaukset tulee toimittaa Marikalle 20.3. mennessä.

Kaksi suosituinta paitamallia:

Kaksi suosituinta paitamallia